Notícies

15/11/2017

#1r Equip


El SHUM encaixa les dues primeres derrotes de la temporada

El SHUM encaixa les dues primeres derrotes de la temporada
Els maçanetencs van perdre aquest cap de setmana contra el Manlleu a casa (4-5) i el cap de setmana passat a Alcobendas (3-2)

El primer equip del SHUM Frit Ravich es manté en la part alta de la classificació malgrat perdre el cap de setmana passat contra el C.P. Reicomsa Alcobendas a domicili per 3 gols a 2 i aquesta setmana contra el C.P. Manlleu a casa per 4 a 5. Els arlequinats trenquen així la ratxa de tres victòries consecutives aconseguides en les anteriors jornades. 

Els maçanetencs van disputar la quarta jornada de lliga a Madrid contra el C.P. Reicomsa Alcobendas. L’equip es va avançar amb un gol de Rodri a l’inici del partit, però Roger Martí va empatar pels madrilenys abans del descans (1-1). 

L’Alcobendas es va posar per davant amb un gol d’Aleix Vera i Presas va fer el 2-2 a falta de 10 minuts per la meitat. Poc després, Álvaro Martínez feia el definitiu 3-2 a favor dels locals. Els de Madrid no van poder superar Cantarero en cap llençaments a pilota parada, dos de falta directa i un de penal.

Aquesta darrera jornada, l’equip es va enfrontar al C.P. Manlleu a casa. Albert Bigas feia el primer dels osonencs al minut 16; Eloi Roura empatava a cinc minuts per la meitat però Roc Pujades tornava a posava el Manlleu per davant poc després (1-2).

A la segona part, Ferran Garcia empatava de falta directa (2-2) i Adrià Ballart el 2 a 3 també de falta directa -per una blava a Roger Presas- i el 2 a 4. Presas feia el 3-4 de penal quan encara quedava temps però Ballart completava el seu hat-trick amb el 3-5. A falta de 3 minuts pel final, Ferran Garcia va fer el 4-5. 

El SHUM Frit Ravich se situa tercer en la graella -per darrere el Calafell Tot L’any (15 punts) i el Mis Ibèrica C.H. Mataró (11 punts)-, empatat a nou punts amb el C.P. Manlleu i el P.H.C. Sant Cugat. Presas es manté líder en el rànquing de gols amb 10 encerts en cinc partits.

El pròxim cap de setmana, dissabte 18 de novembre, el primer equip de Maçanet s’enfrontarà al C.P. Tordera a les 19.45h al Parroquial. 

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies