Notícies

01/11/2017

#1r Equip

El primer equip guanya a casa per 8-5 contra el Rivas Las Lagunas

Els maçanetencs aconsegueixen la tercera victòria consecutiva de lliga i se situen en el segon lloc de la classificació

El SHUM Frit Ravich va sumar aquest cap de setmana la tercera victòria de lliga en superar el C.P. Rivas Las Lagunas a casa per 8-5. Els locals van arribar a la mitja part amb dos gols d’avantatge per sobre els madrilenys (4-2) amb gols de Rodri, Villares, Presas i Font; a la segona meitat, Rodri (x2), Ferran Garcia i Font van ampliar les distàncies (8-5).

El Rivas es va avançar amb un gol de Guillermo Cuenca al minut 21 (0-1) però el maçanetenc Rodri empatava poc després (1-1). Al cap d’un minut, Carles Cantarero aturava la falta directa d’Aleix Cid per l’expulsió amb targeta blava de Rodri.

El SHUM es posava per davant amb gols de Gabriel Villares i Roger Presas en tan sols cinc minuts (3-1). Aleix Cid escurçava distàncies amb el 3-2 de penal a falta de cinc minuts per la pausa però Roger Font tornava a ampliar-la amb el 4-2.

A l’inici de la segona meitat, Rodri feia dos gols més (hat-trick) i el Maçanet es posava quatre gols per davant (6-2). El capità Ferran Garcia veia la targeta blava el minut 14 i Cantarero tornava a aturar la falta directa, aquesta vegada llençada per Diego Suárez.

Ernesto Carmona anotava pel Rivas de penal quan encara quedaven 12 minuts de partit (6-3) i Presas no aconseguia transformar la falta directa per la desena falta d’equip dels visitants (min 11).

Els últims tres minuts, Font va anotar el 7-3 però Ernesto Carmona, amb dos gols més (hat-trick), col·locava el seu equip a només dos gols (7-5). Ferran Garcia va ser l’autor del 8-5 definitiu a escassos segons del final de falta directa per les 15 faltes de l’equip madrileny.

Amb tres victòries consecutives els tres primers partits de lliga, el SHUM Frit Ravich avança fins al segon lloc de la classificació, just per sota el Calafell Tot L’Any, també amb 9 punts. Presas es manté com a màxim golejador de la categoria amb 8 encerts i el segueix Rodri amb 5.

El pròxim dissabte 4 de novembre, l’equip es desplaçarà a Madrid per disputar la quarta jornada contra el C.P. Reicomsa Alcobendas a les 19.00h.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Carles Cantarero (P), Ferran García, Gabriel Villares, Jordi Rodríguez, Roger Presas, Roger Font, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
C.P. Rivas Las Lagunas: Adrià Hernández (P), Aleix Cid, Juan Iglesias, Ezequiel Escary, Diego Suárez, Alejandro Roca, Guillermo Cuenca, Armando Sánchez, Ernesto Carmona i Josep Maria Guasch (P).
Gols (8-5; 4-2 i 4-3): Guillermo Cuenca, 0-1; Jordi Rodríguez, 1-1; Gabriel Villares, 2-1; Roger Presas, 3-1; Aleix Cid, 3-2; Roger Font, 4-2; Jordi Rodríguez, 5-2; Jordi Rodríguez, 6-2; Ernesto Carmona, 6-3; Roger Font, 7-3; Ernesto Carmona, 7-4; Ernesto Carmona, 7-5; Ferran Garcia, 8-5.
Àrbitres: Daniel Pico i Ignasi Galan.
Faltes: 5 del SHUM Frit Ravich i 16 del C.P. Rivas Las Lagunas.