Notícies

21/07/2017

#1r Equip


El primer equip començarà la lliga el 14 d'octubre a casa contra l'Alpicat

El primer equip començarà la lliga el 14 d'octubre a casa contra l'Alpicat
El sorteig del calendari de la Primera Divisió es va celebrar el 20 de juliol a l'auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona

El SHUM Frit Ravich disputarà el primer partit de lliga a casa contra el H.C. Lleida.net Alpicat el dissabte 14 d'octubre. L’equip es desplaçarà fora de Catalunya per jugar els dos primers enfrontaments a domicili: la segona jornada al País Basc, on s'enfrontarà al R.C. Jolaseta, i la quarta a Madrid, per enfrontar-se al C.P. Reicomsa Alcobendas. La tercera jornada serà a casa contra el també madrileny C.P. Rivas Las Lagunas. 

L’equip finalitzarà la primera volta el dissabte 20 de gener contra el R.D. Seguros C.P. Vilanova a Les Casernes. La segona volta començarà a Alpicat i el primer desplaçament serà el 18 de febrer a Madrid contra el C.P. Rivas Las Lagunas. Els maçanetencs disputaran les tres últimes jornades contra el C.P. Taradell (12/05) i el C.P. Vilafranca (19/05), ambdós a domicili, i el darrer partit serà el 26 de maig a casa contra el R.D. Seguros C.P. Vilanova.

Abans de començar la lliga, el SHUM disputarà la 4a edició de la Copa Penedès, que començarà la setmana del 4 al 10 de setembre. Els deu equips participants s'han dividit en dos grups per proximitat: els maçanetencs, al grup nord, s'enfrontaran al C.P. Tordera, al C.H.P. Sant Feliu de Codines, al C.P. Taradell i al C.P. Manlleu; mentre que al sud s'hi trobaran el P.H.C. Sant Cugat, l'Alpicat H.C., el C.P. Calafell Tot L’Any, el C.P. Vilafranca Capital del Vi i el C.P. Vilanova. 

Els equips disputaran quatre partits en la fase de grups. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals i la final el dia 8 d’octubre al Pavelló Joan Ortoll de Calafell i els no classificats jugaran un partit amistós. 

Copa Esports Penedès:
Jornada 1. C.P. Tordera – SHUM Frit Ravich
Jornada 2. Descans
Jornada 3. C.P. Taradell – SHUM Frit Ravich
Jornada 4. SHUM Frit Ravich – C.P. Manlleu
Jornada 5. SHUM Frit Ravich – C.H.P. Sant Feliu de Codines

Altres Notícies

Canvi de nominació de categoria

11/06/2018

#1r Equip


Canvi de nominació de categoria

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Frit Ravich Vehicles d'ocasió La Xarxa Diputació ATMultimedia Ajuntament Hockeyasturias
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí: