Notícies

25/06/2017

#1r Equip


Roger Font és el tercer fitxatge del SHUM Frit Ravich

Roger Font és el tercer fitxatge del SHUM Frit Ravich
El jugador arriba al club després d'una llarga etapa al Club Patí Voltregà 

Roger Font, 19 anys, és la tercera incorporació del club maçanetenc per a la temporada 2017/18. El davanter del C.P. Voltregà se suma a la plantilla formada per Ferran Garcia, Gabriel Villares i els ja incorporats Roger Presas, provinent del C.P. Vic, i Carles Cantarero, de l’H.C. Dinan Quévert.
 
Font, de Les Masies de Voltregà, es va formar com a jugador al C.P. Voltregà. Durant la seva etapa com a jugador de la base, Font es va classificar en quatre ocasions pels Campionats de Catalunya i una pels Campionat d’Espanya. Va debutar al primer equip del Sant Hipòlit fa dues temporades, quan era júnior de primer any, i aquesta darrera temporada va aconseguir l’ascens a Primera Catalana. 

"Tenia ganes de sortir de la zona de confort i guanyar experiència", explica font sobre la seva arribada al SHUM. "Vinc amb moltes ganes de fer una bona temporada i intentar portar l’equip tan amunt com sigui possible. Em faria molta il·lusió pujar a l'OK lliga". Sobre els seus companys d'equip, Font diu que són jugadors amb un bon nivell de joc i que pot aprendre molt d'ells.

Foto: Roger Font (al centre de la imatge) amb David Bou i Joan Planella.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies