Notícies

14/06/2017

#1r Equip


El SHUM Frit Ravich renova la porteria amb Carles Cantarero

El SHUM Frit Ravich renova la porteria amb Carles Cantarero
El porter de l’HC Dinan Quévert és la segona incorporació de l’equip de David Bou

Carles Cantarero és el segon fitxatge del SHUM Frit Ravich per a la temporada 2017/18. El porter de 32 anys arriba al club procedent del HC Dinan Quévert francès, on ha jugat les tres últimes temporades. Cantarero s’incorporarà a la plantilla de David Bou per a la pròxima temporada, formada per Ferran Garcia, Gabriel Villares i Roger Presas, provinent del C.P. Vic. 

Cantarero recorda el seu debut a l’OK lliga amb el SHUM Frit Ravich: “El SHUM va ser el primer equip que em va donar l’oportunitat de jugar a la màxima categoria fa molts anys, quan jo en tenia divuit”. Després de set anys a la lliga Francesa, Cantarero afronta la tornada a Maçanet “amb molta il·lusió”. L’objectiu de l’ascens és clar, assegura, “som ambiciosos”. 

Cantarero torna a la lliga espanyola després de set temporades a França

Les tres últimes temporades, Cantarero ha militat al HC Dinan Quévert, on es va proclamar campió de la Lliga francesa i la Copa de França la temporada 2014/15. Les quatre temporades anteriors, el porter va jugar al SCRA Saint Omer, equip amb el qual es va proclamar per primera vegada campió de la Lliga francesa i la Copa de França la temporada 2013/14.

Abans de marxar a la lliga francesa, el gironí va aconseguir dos ascensos a l’OK lliga: el primer, amb l’ENRILE P.A.S. Alcoy la temporada 2007/08, i el segon, amb el G.E.I.E.G la temporada següent. En la seva etapa com a jugador de la base del SHUM Frit Ravich, Cantarero va aconseguir un Campionat d’Europa i un Campionat del Món amb la selecció espanyola en categoria júnior (2002). 
 
La temporada següent, Cantarero va fitxar pel F.C. Barcelona i va formar part de la plantilla del primer equip, amb el que va guanyar dues lligues europees, dos OK lliga, una Copa del Rei, una Supercopa d’Espanya i una Supercopa d’Europa.

Foto: Jordi Badia, president del SHUM Frit Ravich, amb Carles Cantarero.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies