Notícies

04/06/2017

#1r Equip


Roger Presas torna al SHUM

Roger Presas torna al SHUM
El jugador de Maçanet s’incorpora al club després de militar al Club Patí Vic durant tres temporades

El maçanetenc Roger Presas és el primer fitxatge de l’equip de David Bou per a la temporada 2017/18. L’ex-vigatà s’incorporarà a la plantilla del primer equip juntament amb Ferran Garcia i Gabriel Villares. 

Presas, 22 anys, es va formar com a jugador a la base del Maçanet, on va jugar amb el primer equip i va debutar a l’OK lliga. La temporada 2014/15 va fer el salt al Club Patí Vic, on ha adquirit experiència en la màxima categoria.

Després de tres temporades com a jugador del primer equip del Vic, “estic molt content de tornar a casa”, diu Presas. “Espero fer-ho el millor possible per pujar a l’OK lliga i deixar l’equip i el club on es mereixen estar”.

Un jugador de la casa amb experiència

Roger Presas es va formar com a jugador al SHUM Maçanet, on va ser campió de Catalunya en categoria infantil, campió d’Europa amb la selecció espanyola sub17 a Ginebra (Suïssa) l’any 2010 i campió d’Espanya amb la selecció catalana l’any 2011. La temporada 2012/13, quan era juvenil, va debutar a l’OK lliga amb el primer equip del SHUM.

Dos anys més tard, Presas va fitxar pel Club Patí Vic, temporada en què es va proclamar campió de la Copa del Rei a Blanes i sots-campió d’Europa a Bassano del Grappa (Itàlia). Aquesta última temporada al club osonenc, Presas va aconseguir també una Copa Intercontinental de clubs.

Foto: Roger Presas (a la dreta) amb Jordi Badia, president del SHUM Frit Ravich

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies