Notícies

25/05/2017

#1r Equip


Ferran Garcia i Gabriel Villares seguiran un any més a Maçanet

Ferran Garcia i Gabriel Villares seguiran un any més a Maçanet
Els jugadors del SHUM Frit Ravich Ferran Garcia i Gabriel Villares renoven una temporada més amb el club arlequinat. Els dos defenses s’han consolidat com els màxims golejadors de l’equip la temporada 2016/17 i seran una peça clau del conjunt dirigit per David Bou, que continuarà un any més com a entrenador del primer equip.  

Quarta temporada del capità 

El defensa de Santa Coloma de Farners, 26 anys, va arribar al club fa tres temporades procedent del Follonica italià, on hi va jugar durant dos anys. Ferran Garcia milita al SHUM des de la temporada 2014/15 i aquest any ha sigut una de les peces claus de l’equip de Bou. 

“Estic molt content que segueixin comptant amb mi un any més. Espero poder seguir ajudant al màxim a l’equip i poder competir per pujar de categoria”, diu Ferran Garcia.
 
Gabriel Villares, una jove promesa
 
El jugador gallec, 20 anys, va arribar al club la temporada passada procedent del Compañía de María, on va ser tercer d’Espanya en categoria júnior i va disputar la fase d’ascens a Primera Divisió amb l’equip sènior. Aquest any, Gabriel Villares ha debutat a la segona categoria de l’hoquei estatal i ha sigut el segon golejador de l’equip amb 20 gols. 

“Fa un any ni m’hagués imaginat tenir l’oportunitat de jugar a un equip com el SHUM, espero poder tornar-los la confiança”. Afegeix: “aquest any m’he sentit molt còmode i espero que aconseguim formar un bon equip i obtenir bons resultats”.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies