Notícies

22/05/2017

#1r Equip

Empat a casa contra el Sant Feliu en l'última jornada de lliga (5-5)

L’equip acaba la lliga en onzena posició amb 36 punts i continuarà un any més a Nacional Espanyola

L’afició es va acomiadar d’Enric Núñez, Adrian Candamio i Pablo Fernández, que deixaran de formar part de la plantilla la temporada vinent

El primer equip del SHUM Frit Ravich es va acomiadar de la lliga aquest cap de setmana amb un empat a casa contra el C.H.P. Sant Feliu (5-5). Els arlequinats, que van certificar la permanència fa dues jornades malgrat la derrota de la setmana passada contra l’Arenys de Munt per 6-0, acaben onzens de la lliga amb 36 punts.

El partit semblava encaminat amb un 3-0 inicial i el resultat provisional de la primera meitat (4-2), però els codinencs van igualar el marcador a cinc quan només faltaven quatre minuts pel final. Gabriel Villares va anotar un pòquer de gols i el veterà Rodri en va fer un.

Gabriel Villares anotava el primer a sis minuts de l’inici (1-0) i el porter Enric Núñez mantenia l’avantatge aturant un penal a Bernat Tobias un minut després. Villares feia el segon al minut nou de partit i el tercer tres minuts després en una excel·lent jugada individual (3-0).

Enric Núñez tornava a ser protagonista amb l’aturada del segon penal de la nit, aquesta vegada llençat per Marc Fajas (min18). Abans d’arribar al descans, Federico Hinojal escurçava distàncies amb el 3-1, però Rodri tornava a posar l’equip a tres amb el 4-1. A un minut per la meitat, Rodri era expulsat amb targeta blava i Roger Valls aprofitava la falta directa per anotar el 4-2.

Cinc minuts després de la represa, Roger Valls feia el 4-3. Just després, el porter codinenc aturava un penal d’Adrian Candamio, mantenint un frec a frec al marcador. Villares anotava el seu quart gol (5-1), un minut després, amb la falta directa per la targeta blava de Tobias (min 31).

Oriol Garcia tornava a ajustar distàncies amb el 5-4 i, als últims minuts del partit, Aleix Vera feia l’empat a cinc amb la falta directa per la desena falta d’equip del SHUM, després que el seu porter aturés la falta directa per la desena falta del Sant Feliu.

Després del partit, l’afició maçanetenca es va acomiadar entre aplaudiments del porter Enric Núñez i els jugadors Adrian Candamio i Pablo Fernández, que deixaran de formar part de la plantilla arlequinada la temporada vinent.

David Bou, entrenador del SHUM Frit Ravich, ha dit que va ser un partit que es va posar bé amb el 3-0 a favor, però què els detalls van portar a l’empat. Bou diu que, en aquest final de lliga, un cop aconseguida la permanència “la tensió i la intensitat han baixat”, però que malgrat això s’ha assolit l’objectiu i que “el club ha de seguir caminant per tornar el Maçanet als llocs on es mereix”.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich
: Enric Núñez (P), Ferran García, Adrian Candamio, Jordi Rodríguez, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
C.H.P. Sant Feliu: Pere Turon (P), Marc Fajas, Aleix Vera, Frederic Hinojal, Sergi Fajas, Bernat Tobias, Oriol Garcia, Roger Valls, Jassel Oller, Guillem Castellvell (P).
Gols (5-5; 4-2 i 1-3): Gabriel Villares, 1-0; Gabriel Villares, 2-0; Gabriel Villares, 3-0; Frederic Hinojar, 3-1; Jordi Rodríguez, 4-1; Roger Valls, 4-2; Roger Valls, 4-3; Gabriel Villares, 5-3; Oriol Garcia, 5-4; Aleix Vera, 5-5.
Àrbitres: Manel Blat i Marc Soler.
Faltes: 10 del SHUM Frit Ravich i 10 del C.H.P. Sant Feliu.