Notícies

28/04/2017

#Hoquei general


El club participa en una iniciativa solidària per l'Hospital Sant Joan de Déu

El club participa en una iniciativa solidària per l'Hospital Sant Joan de Déu
El SHUM Frit Ravich participarà a partir d’aquest cap de setmana en una iniciativa solidària a favor de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, una institució privada sense ànim de lucre especialitzada en els camps de la pediatria, la ginecologia i l’obstetrícia.

El primer acte solidari es farà durant el 35è Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins, que es celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’abril a la població maçanetenca. Es tractarà d’un projecte solidari mitjançant la venda de productes del propi Hospital –polseres, llapissos, llibretes i caixes de pintura– i el sorteig de cinc estics Azemad, els ingressos dels quals es destinaran en la seva integritat a la recerca en malalties infantils greus. 

Durant el torneig, també hi haurà un photocall perquè els jugadors i els assistents en aquestes finals es puguin pintar la cara en senyal de solidaritat amb els valents que pateixen aquestes malalties, tal i com ha fet el mateix jugador del F.C. Barcelona Leo Messi.

També es pot col·laborar amb el projecte destinat a la recerca contra el càncer infantil i ajudar a l’Hospital de Sant Joan de Déu a construir el SJD Pediatric a través de donacions per transferència bancària (ES97 2100 5000 5302 0015 9389), al número de telèfon 902 04 04 04 i per internet a la seva pàgina web: www.paralosvalietes.com.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies