Notícies

14/03/2017

#1r Equip

Empat amb remuntada contra l’Alpicat (3-3)

És el tercer empat consecutiu dels maçanetencs a casa, que sumen 2 punts més que en la primera volta

El SHUM Frit Ravich empata a casa contra l’H.C. Lleida.net Alpicat per 3-3 en la 19a jornada de lliga. Els maçanetencs van remuntar un 0-1 en la primera part i un 1-3 en la segona amb gols de Gabriel Villares i Adrian Candamio (x2), que tornava a la pista després de dos partits de baixa. Cap dels dos equips va estar encertat en els llançaments de falta directa, tres pels maçanetencs i dos per l’Alpicat.

Mats Zilken va avançar l’Alpicat amb un xut al minut 15 de la primera part (0-1). Villares igualava el marcador a dos minuts per la mitja part rematant dins l’àrea una passada de Rodri (1-1). Els dos equips van tenir ocasions clares de gol en la primera meitat, especialment el SHUM amb la falta directa de Ferran Garcia per la targeta blava d’Edgar Peralta (min 7).

A l'inici de la segona meitat, els maçanetencs feien la desena falta d’equip i Enric Núñez aturava la directa a Joan Ramon Serret. Martí Dalmases i Miquel Serret feien, en menys de dos minuts, el segon i el tercer gol de l’Alpicat, pujant l’1-3 al marcador quan faltaven quinze minuts pel final.

Els de Bou van tenir una altra ocasió de gol amb la falta directa per l’expulsió amb targeta blava de Mats Zilken (min 12), però el porter Ricard Casals aturava novament. Un minut més tard, el SHUM arribava a la quinzena falta d’equip, Enric Núñez aturava la directa a Joan Ramon Serret.

A deu minuts pel final, Candamio anotava el segon del maçanet en una jugada individual (2-3), i quan faltaven sis minuts, el 3-3 de contraatac –passada de Ferran Garcia–. Els dos equips van patir per mantenir l’empat, especialment l’Alpicat, que va arribar a les deu faltes d’equip quan quedaven tretze segons. Candamio, però, no va poder transformar la falta directa.

L’entrenador del SHUM, David Bou, diu que va ser un “partit amb moltes fases, en vam tenir algunes de molt bones, tot i que no vam potser no vam ser suficientment regulars”. Ha apuntat que es va jugar contra un equip “molt potent, fort físicament i amb les idees molt clares”, mentre que per altra banda es van fallar tres jugades a pilota parada. Malgrat tot, diu que s’ha de mirar endavant i pensar en els partits que venen.

Des de l’inici de la segona volta, el SHUM ha sumat 9 punts, 2 més que en els mateixos partits de la primera volta i actualment se situa en dotzena posició amb 23 punts. El pròxim partit (jornada 20) serà el dissabte 18 de març a la pista del C.P. Patín Raspeig (20.00h).

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Ferran García, Adrian Candamio, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Jordi Rodríguez, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
H.C. Lleida.net Alpicat: Ricard Casals (P), Miquel Serret, Edgar Peralta, Martí Dalmases, David Ballestero, Joan Ramon Serret, Mats Zilken i Juan José Ariza (P).
Gols (3-3; 1-1 i 2-2): Mats Zilken, 0-1; Gabriel Villares, 1-1; Martí Dalmases, 1-2; Miquel Serret, 1-3; Adrian Candamio, 2-3; Adrian Candamio, 3-3.
Àrbitres: Xavier Galan i Saul Baños.
Faltes: 16 del SHUM Frit Ravich i 10 de l’H.C. Lleida.net Alpicat.