21/02/2017

#1r Equip

Victòria molt disputada contra el Barça (1-2)

Ferran Garcia va començar anotant i Gabriel Villares va donar in extremis els tres punts al Maçanet

El SHUM Frit Ravich va superar el F.C. Barcelona Lassa a la seva pista per 1-2 en el partit corresponent a la setzena jornada de la lliga. L’equip es va avançar amb una falta directa de Ferran Garcia, el Barça empatava a pocs minuts pel final amb un gol de Xevi Gurri i Gabriel Villares feia el segon pels maçanetencs a un minut pel final. Durant el partit, Adrian Candamio es va lesionar i estarà de baixa durant tres setmanes.

El partit va arribar a la mitja part amb un empat a zero, malgrat les diverses ocasions per part dels dos equips. A només tres minuts pel descans, la parella arbitral va assenyalar penal a Xevi Gurri per aturar la bola a terra dins l’àrea, el seu porter, Blai Roca, aturava a Adrian Candamio una oportunitat clara de gol. Dos minuts després, els de Bou arribaven a la desena falta d’equip i el Barça tenia també una ocasió a pilota parada; Enric Núñez aturava la falta directa a Pablo Nájera.

El primer gol del partit arribava cinc minuts després de l’inici de la segona meitat quan el capità Ferran Garcia anotava la falta directa corresponent a les deu faltes de l’equip blaugrana (0-1). Al minut 17 de la segona part, Adrian Candamio va haver de sortir de la pista per un esquinç de turmell i ruptura de les fibres del bessó i estarà de baixa durant tres setmanes.

Oriol Garcia va veure la targeta blava per enganxar per darrere a un jugador i Blai Roca va aturar a Ferran Garcia la falta directa (min 14). Cinc minuts més tard, el SHUM arribava a les quinze faltes i Enric Núñez tornava a aturar la falta directa, aquesta vegada llençada per Xevi Gurri.

La cosa es va complicar una mica quan Xevi Gurri va anotar l’1-1 en una jugada individual a 6 minuts pel final, però els maçanetencs no es van fer enrere i amb la insistència van aconseguir crear bones ocasions, com la de Rodri per sota les cames del porter que aturava Blai Roca per la mínima quan la bola arribava pràcticament a la línia de gol.

Finalment va ser Villares qui va anotar el definitiu 1-2 a només un minut per l’acabament del partit, d’una bola recuperada al mig del camp i passada de Ferran Garcia que el deixava pràcticament sol rematant dins l’àrea.

L’entrenador del SHUM Frit Ravich, David Bou, diu que va ser un partit “molt igualat per part dels dos equips”. El Maçanet va saber patir en defensa i arribar a la mitja part del partit amb un empat a zero, quan “la primera part l’havia dominat pràcticament el Barça”, i després a la segona meitat “ells van baixar una mica la intensitat” mentre que el SHUM va aguantar el to físic fins al final. Bou ha valorat positivament l’actitud de l’equip i ha lamentat la lesió de Candamio.

Amb aquests tres punts a domicili, l’equip supera el Mis Iberica C.H. Mataró i el H.C. Lleida.net Alpicat i es posiciona en el desè lloc de la classificació empatat a 21 punts amb el F.C. Barcelona Lassa i el C.P. Vilanova Simon Grup –vuitè i novè classificat respectivament–. El pròxim enfrontament serà contra l’Asturhockey C.P. dissabte 25 de febrer al Pavelló de Maçanet (20h).

Fitxa.
F.C. Barcelona Lassa: Blai Roca (P), Pablo Miguel Nájera, Antonio Miguélez, Xavier Gurri, Dídac Llobet, Manel Roman, Marc Palazon, Gerard Miquel, Oriol Garcia i Xavier Arcas (P).
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Jordi Rodríguez, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
Gols (1-2; 0-0 i 1-2): Ferran Garcia, 0-1; Xavier Gurri, 1-1; Gabriel Villares, 1-2.
Àrbitres: Ignasi Galan i Miguel Leon.
Faltes: 13 del F.C. Barcelona Lassa i 17 del SHUM Frit Ravich.