Notícies

06/02/2017

#1r Equip


Un punt important a casa contra el Calafell (4-4)

Un punt important a casa contra el Calafell (4-4)
 Els de Bou van aconseguir empatar un partit molt igualat en què els visitants s’havien posat per davant
 
El primer equip del SHUM Frit Ravich va empatar aquest cap de setmana a casa contra el Calafell Tot L’Any (4-4) en el partit corresponent a la quinzena jornada de la lliga. Els maçanetencs van anar per davant durant tot el partit; els visitants es van avançar en la segona meitat però l’equip va empatar amb un gol de Pablo Fernández.
 
Eloi Roura va fer el primer gol dels maçanetencs rematant dins l’àrea una passada de Rodri al minut divuit (1-0). Gabriel Villares va veure la targeta blava dos minuts després i Enric Núñez va aturar la falta directa de Marc Gumà. Amb l’equip en situació d’inferioritat, la parella arbitral va xiular penal a favor dels calafellencs i Enric Núñez va tornar a aturar els llençaments (2). Encara amb tres jugadors, Gerard Vergés igualava el marcador al minut catorze (1-1).
 
Tres minuts més tard, Pablo Fernández tornava a posar el SHUM Frit Ravich per davant aprofitant un rebot dins l’àrea (2-1). En la jugada posterior, Oriol Palau es quedava sol contra el porter i tornava a empatar el Calafell (2-2). El tercer dels maçanetencs arribava poc abans de la pausa quan el Calafell feia la desena falta d’equip; el capità Ferran Garcia no aconseguia anotar la directa però Gabriel Villares aprofitava el seu rebot (3-2).
 
Només començar la segona meitat, Marc Gumà igualava a tres el marcador. Al minut setze, el mateix Gumà posava per primera vegada en tot el partit el seu equip per davant (3-4). Era Pablo Fernández qui anotava el seu segon gol de la nit i aconseguia l’empat (4-4).
 
A deu minuts pel final, Ferran Garcia va tenir la oportunitat d’avançar els maçanetencs amb la falta directa per la quinzena falta del Calafell Tot L’Any, però el llençament va estavellar-se al pal de la porteria de Martí Serra. A falta de set minuts, Marc Gumà va tenir la mateixa oportunitat pel Calafell amb la desena falta d’equip del SHUM però tampoc va aconseguir anotar.
 
L’entrenador del Maçanet, David Bou, defineix el partit com a “molt igualat i amb moltes alternatives de gol per cada equip”. Diu que es van cometre “errors en determinats moments del partit” que van permetre que els rivals es posessin per davant, però que valora l’actitud de l’equip que, malgrat ser tan jove, es va enfrontar a un Calafell “amb molta qualitat i experiència”.  
 
Amb aquest punt importantíssim a casa, els maçanetencs ja en sumen 18 en la classificació. El pròxim partit (setzena jornada) es jugarà el diumenge 19 de febrer a les 12h a la pista del F.C. Barcelona.
 
Fitxa.
Club Patí Calafell: Martí Serra (P), Xavier Andreu (P), Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Oriol Palau, Gerard Vergés, Roger Martí, Borja Ferrer, Ferran March i Marc Gumà.
SHUM FritRavich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Jordi Rodríguez, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
Gols (4-4; 3-2 i 1-2): Eloi Roura, 1-0; Gerard Vergés, 1-1; Pablo Fernández, 2-1; Oriol Palau, 2-2; Gabriel Villares, 3-2; Marc Gumà, 3-3; Marc Gumà, 3-4; Pablo Fernández; 4-4.
Àrbitres: Antonio Gómez i Cristian Garcia.
Faltes: 14 del SHUM Frit Ravich i 16 del Calafell Tot L’Any.

Foto: GiroStick. SHUM Frit Ravich - GEIEG

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies