Notícies

01/02/2017

#1r Equip


L’equip guanya al Parroquial en l’estrena de Bou i Rodri (2-6)

L’equip guanya al Parroquial en l’estrena de Bou i Rodri (2-6)
El partit es va acabar decidint els últims minuts amb gols d’Eloi Roura i Ferran Garcia
 
El primer equip del SHUM Frit Ravich va superar aquest cap de setmana el C.P. Tordera a la seva pista per 2-6. Aquest era també el primer partit de David Bou com a entrenador i Rodri com a jugador. El resultat es va mantenir amb un ajustat 2-3 fins als últims instants del partit en què Eloi Roura i Ferran Garcia (x2) van sentenciar.
 
Sergi Parra va avançar els torderencs al minut disset (1-0). Dos minuts després, Oriol Palomeras era expulsat amb targeta blava; era el capità Ferran Garcia l’encarregat de llençar la falta directa i anotava el primer pels maçanetencs (1-1). En la jugada posterior, Gabriel Villares rematava una pilota alçada que ell mateix havia provocat i anotava l’1-2.
 
Oriol Palomeras igualava a dos el marcador al minut nou rematant una pilota morta al segon pal. Poc després, Jordi Rodríguez rebia una targeta blava, que aturava Enric Núñez a Mateo Cuervo. A falta de tres minuts per arribar a la meitat, la parella arbitral senyalava penal favorable al SHUM i Candamio anotava en la jugada posterior (2-3). Un minut més tard, el mateix Candamio fallava el llançament per la targeta blava a Mateo Cuervo.
 
Només començar la segona els maçanetencs arribaven a la desena falta, que fallava Sergi Parra, i a falta de nou pel final, l’equip acumulava les cinc faltes del segon període –fallava, aquesta vegada Bernabé Garcia–. Després del temps mort demanat pels de Sergio Alonso a només cinc minuts per acabar el partit, Eloi Roura feia el 2-4 en una jugada individual fent passar la bola per sota les cames del porter i donava una mica d’aire a l’equip.
 
Un minut després, i ja en els últims instants del partit, Ferran Garcia anotava dos gols més, el primer aixecant i picant la bola, i el segon deixant-la al primer pal del porter.  que suposaven el definitiu 2-6 al marcador. Els últims segons, el capità maçanetenc va tenir l’ocasió d’anotar la directa corresponent a les deu faltes del Tordera, però va aturar-la Jordi López.
 
El nou entrenador del SHUM, David Bou, diu que el resultat no reflexa el què es va viure a la pista perquè va ser una victòria “molt treballada”. Afegeix que l’actitud va ser molt bona i l’equip va saber patir i aguantar un resultat favorable fins al final del partit.
 
Els maçanetencs han superat el C.P. Tordera en tots dos enfrontament de lliga. Amb aquests tres punts, l’equip en suma disset i surt de la zona de descens superant el Mis Ibèrica C.H. Mataró. El pròxim partit es disputarà el dissabte a casa (20h) contra el Calafell Tot L’Any, sisè classificat.
 
Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Jordi Rodríguez, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Eloi Roura, Sergi Pujol, Nil Tarrés i Tomàs Ramírez (P).
C.P. Tordera: Jordi López (P), Bernabé Garcia, Sergi Parra, Adrià Martos, Oriol Palomeras, Moi Aguirre, Hèctor Giménez, Mateo Cuervo i Oriol Manzanero (P).
Gols (2-6; 2-3 i 0-3): Sergi Parra, 1-0; Ferran Garcia, 1-1; Gabriel Villares, 1-2; Oriol Palomeras, 2-2; Adrian Candamio, 2-3; Eloi Roura, 2-4; Ferran Garcia, 2-5; Ferran Garcia, 2-6.
Àrbitres: Álvaro de la Hera i Manel Blat.
Faltes: 12 del C.P. Tordera i 18 del SHUM Frit Ravich.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies