Notícies

16/01/2017

#1r Equip

Primera derrota a casa contra el segon classificat (1-4)

El primer equip va perdre ahir contra l’Arenys de Munt i es manté en la dotzena posició

Els de Rodri no van poder superar el C.D’E. Arenys de Munt en el matx corresponent a la dotzena jornada de lliga i van perdre a casa per 1 a 4. Tot i que van arribar a la meitat amb un empat (1-1) després de remuntar el gol d’Illa a l’inici del partit, la falta d’encert dels maçanetencs va fer impossible revertir el resultat després del segon gol de l’Arenys.

L’Arenys es va avançar en el marcador tres minuts després de l’inici del partit, Jordi Illa va fer el primer gol amb una passada de contraatac que el va deixar sol contra Enric Núñez (0-1). El capità Ferran Garcia empatava amb un xut per l’escaire des de la cantonada de l’àrea al minut 18 de la primera part (1-1). Els dos equips van demanar els seus respectius temps morts, que no van servir per capgirar el resultat, abans de la pausa.

La segona part es va iniciar amb un marcador baix de faltes. Genís Sánchez va fer el segon de l’Arenys a l’inici de la meitat, del remat alçat d’una punxada des de la banda (1-2). Un minut després, l’ex-SHUM Marc Roca era expulsat amb targeta blava per una falta comesa al costat de la seva àrea.

Ferran Garcia va fallar la directa que podria haver suposat el 2 a 2, i tampoc es va arribar a anotar en la jugada posterior, malgrat la insistència dels maçanetencs. Els locals van tenir diverses ocasions clares de remat a porteria durant la segona part, però no van estar encertats i en la majoria dels casos la pilota no va anar entre els tres pals sinó un pam per sobre la porteria.

Alex Joseph va anotar l’1 a 3 de contraatac a falta de cinc minuts pel final; l’Arenys recuperava una bola a la seva àrea i llençava un 3x2 en què acabava xutant el jugador del mig. Els últims minuts, el SHUM es va llençar a l’atac i a menys d’un minut per acabar el partit, Aleix Domènech va anotar el definitiu 1 a 4, en què va acabar rematant sol contra la porteria local.

L’entrenador del SHUM, Jordi Rodríguez, diu que es va tractar d’un “partit estrany” amb dues parts molt diferenciades: una “bona primera part”, on es va fer un bon joc i es van tenir oportunitats, i una segona que va començar de forma desafortunada i l’equip no va saber materialitzar. L’equip farà un treball de recuperació anímica de cares al pròxim partit, corresponent a l’última jornada de la primera volta, que es jugarà dissabte 21 de gener a les 20h a la pista del C.H.P. Sant Feliu.

Amb aquesta derrota, el SHUM Frit Ravich n’encadena tres de consecutives, la primera de les quals a casa, i deixa els maçanetencs en la dotzena posició amb els mateixos punts que la jornada anterior.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Francesc Garriga, Sergi Pujol, Eloi Roura, Nil Tarrés i Tomàs Ramírez (P).
C.D’E. Arenys de Munt: Ernest Burgaya (P), Aleix Muñoz, Àlex Joseph, Jordi Pérez, Jordi Illa, Marc Roca, Enric Daumal, Genís Sánchez i Guillem Garcia (P).
Gols (1-4; 1-1 i 0-3): Jordi Illa, 0-1; Ferran Garcia, 1-1; Genís Sánchez, 1-2; Alex Joseph, 1-3; Aleix Domènech, 1-4.
Àrbitres: Ma Teresa Martínez i Javier Amezaga.
Faltes: 7 del SHUM Frit Ravich i 6 del C.D’E. Arenys de Munt.