Notícies

02/01/2017

#1r Equip


Dotzens a dues jornades per acabar la primera volta

Dotzens a dues jornades per acabar la primera volta
A només dues jornades per finalitzar la primera volta, el primer equip del SHUM Frit Ravich se situa en zona de descens –en dotzena posició– per davant del GEIEG i el C.P. Patín Raspeig, amb 14 punts, els mateixos que el desè classificat, el Mis Iberica C.H. Mataró, i a només dos punts del sisè classificat, l’H.C. Lleida.net Alpicat. Actualment, l’equip encadena dues derrotes consecutives, ambdues a domicili, i en l’últim partit a casa no va poder passar de l’empat amb el GEIEG.
 
Aquestes dues jornades que resten, els maçanetencs s’enfrontaran al C.D’E. Arenys de Munt, a casa el 14 de gener, i el C.H.P. Sant Feliu, l’últim enfrontament de la primera volta, a domicili el 21 de gener. Els arenyencs, amb un partit menys, són segons de la lliga amb 21 punts i encadenen sis victòries consecutives; per altra banda, els codinencs se situen onzens amb 14 punts.
 
En aquestes 11 primeres jornades, l’equip ha aconseguit quatre victòries, dos empats i cinc derrotes. A casa, l’equip encara no ha patit cap derrota tot i que ha perdut alguns punts amb empats com el del F.C. Barcelona Lassa (2-2) i el GEIEG (també per 2-2). A domicili, l’equip només ha aconseguit sumar punts en un dels sis enfrontaments, contra el C.P. Vilanova Simon Grup (2-3).
 
Els de Rodri han encaixat 37 gols i n’han rebut 42, és a dir, porten un balanç de gols negatiu de -5 gols. A nivell individual, el capità Ferran Garcia és el pitxitxi de l’equip amb 15 gols, seguit per Adrian Candamio amb 9 dianes, Gabriel Villares amb 6, Eloi Roura amb 5 i Txete Garriga amb 2. Ferran Garcia també és el màxim finalitzador del SHUM a pilota parada amb 3 de 7 dianes de falta directa i Candamio el de penals amb 2 de 7 encerts. El gallec és també el jugador amb més targetes blaves de l’equip (2).
 
 
Resultats:
SHUM 6–3 Tordera
Calafell 6–2 SHUM
SHUM 2–2 Barça
Asturhockey 7–6 SHUM
SHUM 7–3 Sant Cugat
Lleida Alpicat 8–1 SHUM
SHUM 5–1 Raspeig
Vilanova 2–3 SHUM
SHUM 2–2 GEIEG
Mataró 3–1 SHUM
Palafrugell 5–2 SHUM

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies