Notícies

21/12/2016

#Base


Els equips classificats a Preferent ja tenen grup

Els equips classificats a Preferent ja tenen grup
L’Aleví B, el Juvenil A, el Juvenil B i el Juvenil C del SHUM Frit Ravich, que es van classificar aquest cap de setmana per la fase Preferent, ja coneixen els seus rivals. El sorteig dels grups en les categories Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior es va fer ahir a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge.
 
L’Aleví B, al grup P1, s’enfrontarà amb el Bell-Lloc A, el Vendrell A, el Vilanova A, el Girona A, el Tordera A, el GEIEG A i el Voltregà A.
 
Els tres juvenils del SHUM es troben en grups diferents. El Juvenil B, al grup P1, tindrà com a rivals el Barça, l’Igualada A, el GEIEG, el Vic A, l’Sferic de Terrassa, el Ripollet B i l’Arenys de Munt C; el Juvenil A, al grup P2, lluitarà per la seva plaça a Campionats contra el Caldes A, el Noia A, el Cornellà, el Noia B, el Vilafranca A i el Martinenc A, i el Juvenil C, al grup P3, jugarà contra l’Arenys de Munt A, el Manlleu A, el Vilafranca B, el Voltregà A, el Cerdanyola A, el Manlleu B i el Sant Cugat A.
 
Aquesta segona fase arrencarà el cap de setmana del mes de gener de 2017 i acabarà el 9 d’abril, classificant els dos primers equips de cada grup pels Campionats de Catalunya.

Foto: Aleví B

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies