Notícies

21/11/2016

#1r Equip

Victòria necessària contra el Raspeig (5-1)

Els maçanetencs surten de la zona de descens i se situen en vuitena posició amb 10 punts

El primer equip del SHUM Frit Ravich va guanyar aquest cap de setmana a casa contra el C.P. Patín Raspeig –últim classificat de la lliga– per 5-1 i sumen tres punts importantíssims per allunyar-se de la zona de descens. Els de Rodri marxaven a la pausa amb un 1-0 a favor però el C.P. Patín Raspeig aconseguia empatar a la segona part (1-1). Eloi Roura desencallava el partit amb dos gols pels maçanetencs i el capità Ferran Garcia s’hi afegia amb dos gols més (5-1).

L’entrenador del SHUM, Rodri, demanava el primer temps del partit el minut 10 de la primera part i poc després Gabriel Villares avançava els maçanetencs amb un xut des de la cantonada de l’àrea (1-0). El marcador seguia intacta fins a la mitja part.

Deu minuts després de l’inici de la segona part, Antonio Ruano anotava el primer del seu equip arran d’una passada de punta a punta de la pista que el deixaven sol davant de porteria (1-1). Quan semblava que el Maçanet es desinflava, Eloi Roura tornava a posar el SHUM per davant amb la finalització d’una passada de Ferran Garcia a falta de 12 minuts per acabar el partit. Era el mateix Eloi Roura qui anotava el 3-1 amb una excel·lent jugada individual.

Després del segon temps demanat pels maçanetencs, Rafael Jover era expulsat amb targeta blava per enganxar per darrera a Pablo Fernández. El capità Ferran Garcia es retrobava amb el gol i anotava la directa a 5 minuts pel final (4-1). Ja en els últims instants del partit, Ferran Garcia posava la cirereta al pastís anotant el 5-1 final amb una jugada individual en què cap jugador rival aconseguia seguir-lo per darrera porteria.

Segons Rodri, l’equip ha complert l’objectiu, que era guanyar el partit. Ha dit també que es tracta d’una “victòria important” i que aquests punts ajuden a l’equip a “agafar confiança”. Ha afegit que està content amb la participació de la plantilla llarga i que es queda amb el treball col·lectiu.

El SHUM Frit Ravich se situa en la vuitena posició de la classificació, empatat a 10 punts amb l’Asturhockey gallec, el setè classificat. El partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Divisió es jugarà a domicili contra el C.P. Vilanova Simon Grup el dissabte 26 de novembre de 2016 a les 20.30h i el pròxim partit a casa serà el dissabte 3 de desembre (20h) contra el GEIEG.

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Francesc Garriga, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
C.P. Patín Raspeig: Manuel Monje (P), Jaume Arché, Isaac Aznar, Pau Moltó, Rafael Jover, Antonio Ruano, Angel Velasco, Oscar Pérez, Carlos Daniel Canto i Raul Ferrandiz (P).
Gols (5-1; 1-0 i 4-1): Gabriel Villares, 1-0; Antonio Ruano, 1-1; Eloi Roura, 2-1; Eloi Roura, 3-1; Ferran Garcia, 4-1; Ferran Garcia, 5-1.
Àrbitres: David Godia i Oriol Escobar.
Faltes: 8 del SHUM Frit Ravich i 7 del C.P. Patín Raspeig.