17/11/2016

#1r Equip

Empat just contra el Barça (2-2)

Se’n van dos punts en un partit que va tenir una part per cada equip

El primer equip va jugar ahir a casa contra el F.C. Barcelona Lassa el partit corresponent a la tercera jornada de lliga –aplaçat a petició dels culés–. L'enfrontament va acabar amb un 2-2, malgrat un bon inici del SHUM, que arribava a la pausa amb un 2-0 a favor, ambdós del corunyès Gabriel Villares. La segona part va ser més complicada pels maçanetencs i Gerard Miquel remuntava amb dos gols a l'inici de la meitat pel Barça.

Els maçanetencs van començar el partit amb intenció de gol i bones ocasions, però era el Barça el primer que tenia una oportunitat clara per avançar-se en el marcador amb el penal que Gabriel Villares feia a Marc Palazon i que aturava Enric Núñez.

Al minut 10 de la primera part arribava el primer gol del SHUM d’una jugada individual de Villares (1-0), que intentava primer un xut i aconseguia la diana amb un segon xut de fora l'àrea. El segon dels locals arribava cinc minuts després de contraatac, d’una bola recuperada per Francesc ‘Txete’ Garriga, que passava a Villares i aquest a Pablo Fernández per tornar-li novament (0-2). Els equips marxaven a la pausa amb un parcial de 2-0 en gols i 1-4 en faltes.

L’altra meitat no va ser tan bona pels maçanetencs i l’andorrà Gerard Miquel anotava el primer gol pel Barça d’un rebot només tres minuts després d'iniciar-se la segona part (2-1). El Barça va sortir amb intensitat després d'aquest gol i el segon no es va fer esperar, els visitants anotaven el segon el minut 16 de la segona part amb una punxada de Gerard Miquel des la cantonada de l'àrea (2-2).

Ja en els últims instants del partit, el porter del Maçanet, Enric Núñez, va protagonitzar una sèrie de molt bones parades que van permetre al SHUM acabar el partit amb el 2-2 definitiu, després d’una segona part complicada.

En paraules de Jordi Rodríguez ‘Rodri’, va ser “un partit totalment diferent a l’anterior”. Amb un equip que va estar a l’alçada durant la primera part, “la millor primera part de la temporada”, però que queia en la segona. L’entrenador del SHUM afegeix també que està content amb la participació de nous jugadors dins l’equip.

Amb aquest partit jugat, tots els equips de la Primera Divisió Espanyola porten els mateixos partits jugats i el SHUM Frit Ravich se situa en la tercera posició començant per la cua, només per sobre el GEIEG i el C.P. Patín Raspeig, amb el qual es disputarà el següent enfrontament aquest dissabte (20h).

Fitxa.
SHUM Frit Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Francesc Garriga, Eloi Roura, Nil Tarrés, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
F.C. Barcelona Lassa: Xavier Arcas (P), Pablo Miguel Nájera, Antonio Miguélez, Xavier Gurri, Manel Roman, Marc Palazon, Gerard Miquel, Oriol Garcia i Blai Roca (P).
Gols (2-2; 2-0 i 0-2): Gabriel Villares, 1-0; Gabriel Villares, 2-0; Gerard Miquel, 2-1; Gerard Miquel, 2-2.
Àrbitres: Aleix Gorina i Saul Baños.
Faltes: 6 del SHUM Frit Ravich i 6 del F.C. Barcelona Lassa.