Notícies

26/10/2016

#1r Equip


Rodri valora l'inici de lliga i es mostra optimista pel partit a Astúries

Rodri valora l'inici de lliga i es mostra optimista pel partit a Astúries
Els maçanetencs se situen en 8a posició amb un partit menys (3 punts)

El primer equip marxarà divendres cap a Grado per enfrontar-se a l’Asturhockey
 
Amb una victòria contra el C.P. Tordera a casa (6-3) i una derrota contra el Calafell Tot l’Any a domicili (6-2), el SHUM Frit-Ravich se situa amb 3 punts en la vuitena posició de la lliga tot i tenir un partit menys (degut a l’ajornament del partit corresponent a la tercera jornada contra el F.C. Barcelona).
 
Jordi Rodríguez, “Rodri”, l’entrenador del SHUM Frit-Ravich, ha qualificat aquest inici de lliga com “una de calenta i una de freda”, i malgrat dir que en partits com el de Calafell va faltar experiència, es mostra positiu amb l’actitud de l’equip: “les sensacions, la base de treball i la predisposició són molt bones”.
 
Pel que fa a la següent jornada, el primer equip del SHUM Frit-Ravich viatjarà aquest divendres en furgoneta cap a Grado, Astúries, per jugar dissabte el tercer partit de lliga (corresponent a la quarta jornada) contra l’Asturhockey, els tercers classificats de la lliga amb 7 punts.
 
Els asturians, van empatar el primer partit de lliga a la pista del C.P. Vilanova (4-4), però es van recuperar amb la contundent victòria contra el GEIEG (8-2) i l’ajustada contra el Mis Ibèrica C.H. Mataró (7-8). El jugador Pedro González, amb 8 gols en només 3 partits, és actualment el màxim golejador de l’equip i de la lliga.
 
Segons Rodri, és “una de les pistes més complicades de la categoria”, degut al llarg desplaçament en furgoneta, a un rival amb experiència i a una pista atípica, reduïda, més fosca i amb un paviment diferent. Per altra banda, Rodri creu que l’aturada d’aquestes dues setmanes “ha anat bé a l’equip per preparar el partit i s’ha treballat bé”.
 
Vegeu aquí l'entrevista completa: https://www.youtube.com/watch?v=phMdQLC9Fy4&feature=youtu.be

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies