Notícies

18/10/2016

#1r Equip


El SHUM Frit-Ravich es desfà a la pista del Calafell (6-2)

El SHUM Frit-Ravich es desfà a la pista del Calafell (6-2)
Els maçanetencs van arribar a la mitja part amb un 2-1, però van ser incapaços de reaccionar davant el 5-1
 
El primer equip del SHUM Frit-Ravich va perdre de manera contundent aquest cap de setmana contra el Club Patí Calafell Tot l'Any. Tot i que l’equip de Rodri va començar marcant només començar el partit, van tenir cinc minuts fatídics a la segona part que els van arribar a costar la victòria. El partit va acabar amb poques faltes per part dels dos equips (5-7) tot i que Ferran Garcia i Pablo Fernández van ser expulsats amb targeta blava –el segon a joc parat–.
 
Gabriel Villares va avançar els maçanetencs amb un gol al primer minut del partit (0-1), resultat que va mantenir-se fins a falta de dos minuts pel final de la primera part, que el Calafell es va avançar en el marcador amb gols de Roger Martí i Borja Ferrer, col·locant el 2-1 en el marcador.
 
A la segona part, i en només cinc minuts, els calafellencs van arribar a situar-se amb un avantatge de quatre gols per sobre en el marcador (5-1) amb els encerts de Borja Ferrer, Oriol Palau i Marc Gumà, la qual cosa va impedir als maçanetencs arribar al final del partit amb garanties de lluitar-lo. Ferran Garcia va fer el segon pel seu equip (5-2), però això només va servir per maquillar el resultat perquè Ferran Ortoll va sentenciar el partit amb el 6-2.
 
En paraules de l’entrenador del primer equip del SHUM Frit-Ravic, Rodri, l’equip “no va ser competitiu” i no es van saber aturar determinades fases del partit en què l’equip rival se sentia més còmode. Amb aquest resultat, l’equip se situa en la sisena posició de la classificació amb 3 punts.
 
Fitxa.
Club Patí Calafell: Xavier Andreu (P), Martí Serra (P) Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Oriol Palau, Gerard Vergés, Roger Martí, Borja Ferrer, Ferran March i Marc Gumà.
SHUM Frit-Ravich: Enric Núñez (P), Adrian Candamio, Ferran García, Gabriel Villares, Pablo Fernández, Nil Tarrés, Francesc Garriga, Eloi Roura, Sergi Pujol i Tomàs Ramírez (P).
Gols (6-2; 2-1 i 4-1): Gabriel Villares, 0-1; 1-1, Roger Martí; 2-1, Borja Ferrer; 2-2, Ferran Garcia; 3-2, Borja Ferrer; 4-2, Oriol Palau; 5-2, Marc Gumà; 6-2, Ferran Ortoll.
Àrbitres: Angel Tavera i Manel Blat.
Faltes: 5 del Calafell Tot L’Any i 7 del SHUM Frit Ravich.
 
Foto: Club Patí Calafell - SHUM Maçanet. Temporada 2015/16.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies