Notícies

08/09/2016

#1r Equip


2n Torneig Vila de Maçanet i presentació del club

2n Torneig Vila de Maçanet i presentació del club
Després de la presentació, el primer equip jugarà el primer partit de la Copa Esports Penedès contra l’Arenys de Munt
 
Aquest cap de setmana el SHUM Frit-Ravich organitzarà el 2n Torneig Vila de Maçanet. Els partits començaran la tarda de divendres amb els equips junior A i B, dissabte al matí jugaran els pre-benjamins i els benjamis, i a la tarda els alevins i l’equip d’iniciació. El diumenge al matí jugaran els infantils i el primera catalana, i a la tarda els juvenils.
 
Dissabte, coincidint amb el segon dia del torneig, es farà també la presentació dels equips del club (20.15h), i després, el primer equip disputarà contra l’Arenys de Munt la primera jornada de la Copa Esports Penedès (21.00h).
 
Els clubs que participaran en el torneig Vila de Maçanet són el Cassanenc (junior), el Mataró (júnior), el Mollerussa (benjamí, infantil), el Roda de Ter (benjamí), el Centelles (pre-benjamí, aleví), el Blanes (aleví), el Palafrugell (aleví, infantil, juvenil), el Vic (aleví, infantil, juvenil), el Figueres (iniciació), el Sentmenat (iniciació), el Caldes de Malavella (primera catalana) i el Vilafranca (juvenil).

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies