Notícies

09/08/2016

#Hoquei general


El SHUM Frit Ravich, present a la Festa Major

El SHUM Frit Ravich, present a la Festa Major
La temporada 206/17 està ben a prop, però abans toca gaudir de la Festa Major de Maçanet de la Selva. És una de les cites anuals més importants de l’any per al poble i per a gran part de la massa social del Club.
 
Entre els dies 10 d’agost, patró de Sant Llorenç, i el 15 d’agost, el SHUM Frit Ravich estarà d’allò més present i participarà de forma activa en els actes festius. Com és habitual, la Quina serà un punt de trobada a la zona del recinte firal. Voluntaris del Club també gestionaran el bar més proper a la Quina i la barra ubicada a la zona de barraques.
 
Arribada de l’hoquei a Maçanet gràcies a la Festa Major
 
El SHUM sempre estarà en deute amb la Festa Major i la Pista Jardí ja que, gràcies a la inauguració de l’esmentat recinte, l’hoquei patins va arribar a Maçanet. L’any 1949, la Societat Recreativa Maçanetenca, organitzadora de la Festa, va decidir construir la Pista Jardí  per poder-hi celebrar els actes festius i també va portar per primera vegada l’hoquei sobre patins a Maçanet. El 10 d’agost de 1949 va inaugurar-se la Pista Jardí i en la mateixa Festa Major del 1949 es va celebrar un duel amistós entre el GEiEG i el Girona que va ser el preludi, tres anys més tard, del naixement de la secció d’hoquei de la Societat Recreativa “Unió Maçanetenca”. Si anem als calaixos dels nostres records podrem veure les imatges de molts actes organitzats pel SHUM durant la Festa Major. Així, a la mateixa Pista Jardí s’hi jugava el “partit d’hoquei de la Festa Major” després del ball de tarda.  
 
Al programa de la Festa Major d’enguany, distribuït per l’Ajuntament, es pot conèixer amb més detalls la vinculació històrica entre el SHUM i la Festa Major, a més d’observar el cartell promocional (cedit per la família Bagué) dels partits disputats els dies 9 i 10 d’agost de 1953 contra el Club Hockey Cataluña i el SD Noya.
 
El club aprofita el present escrit per desitjar a tots els maçanetencs i maçanetenques una molt bona Festa Major!

Fotos: 
Un equip del SHUM i la Pista Jardí durant els anys 50. (Taller d'Història).

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies