Notícies

28/07/2016

#1r Equip


Adrián Candamio, segon fitxatge del SHUM

Adrián Candamio, segon fitxatge del SHUM
El davanter gallec s’incorpora a l’equip de Rodri procedent del Cerceda

Adrián Candamio
és el segon fitxatge del SHUM Frit Ravich. El davanter, de 20 anys, arriba al Maçanet procedent del Cerceda, que no seguirà a l’OK Lliga per motius econòmics. Candamio aportarà més accent gallec a una plantilla maçanetenca en què també hi militarà la incorporació ja anunciada de Pablo Fernández, procedent del Mataró.
 
Candamio és un davanter jove corunyès nascut el 15 de febrer de 1996 i format a les categories inferiors del Liceo. Després de sumar èxits als campionats estatals de formació i d’haver agafat experiència i entrenaments amb el primer equip de Riazor, Candamio va fer el salt a l’OK Lliga el curs passat, realitzant deu dianes. El Club li desitja molts èxits en la seva nova etapa a Maçanet. 
------
Adrián Candamio, segundo fichaje del SHUM

El delantero gallego se incorpora al equipo de Rodri procedente del Cerceda

Adrián Candamio es el segundo fichaje del SHUM Frit Ravich. El delantero, de 20 años, llega al Maçanet procedente del Cerceda, que no seguirá en la OK Liga por motivos económicos. Candamio aportará más acento gallego a una plantilla  en la que también militará la incorporación ya anunciada de Pablo Fernández, procedente del Mataró.
 
Candamio es un delantero joven coruñés nacido el 15 de febrero de 1996 y formado en las categorías inferiores del Liceo. Después de sumar éxitos en los campeonatos estatales de formación y de haber cogido experiencia y entrenamientos con el primer equipo de Riazor, Candamio dio el salto a la OK Liga el curso pasado, realizando diez tantos. El Club le desea muchos éxitos en su nueva etapa en Maçanet.

Foto: LuisVelasco.es

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies