Notícies

25/07/2016

#1r Equip


El calendari de Primera Divisió, al detall

El calendari de Primera Divisió, al detall L’equip de Rodri iniciarà la competició el dissabte 8 d’octubre rebent la visita del Tordera
 

El primer equip del SHUM ja coneix el seu calendari per disputar la Primera Divisió. El conjunt de Rodri iniciarà la Lliga contra el Tordera el dissabte 8 d’octubre (20.00h), en un duel que es jugarà a Maçanet. La competició regular finalitzarà també davant la seva afició, rebent la visita del Sant Feliu (20 de maig).
 
El SHUM, que per a la temporada 2016/17 comptarà amb el nou patrocini principal de Frit Ravich, disputarà el primer partit a domicili el 15 d’octubre a la pista del Calafell. El darrer duel de l’any 2016 serà el 17 de desembre a la pista del Palafrugell, mentre que el 2017 començarà el 14 de gener amb la visita de l’Arenys de Munt.
 
Es pot consultar el calendari complet del Maçanet aquí.
 
Copa Penedès contra Palafrugell, Arenys i Tordera
 
D’altra banda, el conjunt arlequinat disputarà durant la pretemporada la Copa Esportspenedès.cat. Amb la participació de nou equips de la segona categoria estatal, el conjunt arlequinat disputarà la fase de grups davant el Palafrugell, l’Arenys de Munt i el Tordera (Grup Nord).
 
En cas de classificar-se, la fase final la jugarien els dos millors equips de cada grup el diumenge 2 d’octubre a la població veïna de Tordera.

Foto: El SHUM també va jugar contra el Tordera en la pretemporada anterior.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies