Notícies

15/06/2016

#Hoquei general


Canvis en la Presidència i Junta Directiva

Canvis en la Presidència i Junta Directiva
Jordi Badia, nou president del SHUM Balder Técnica
El fins ara tresorer del club relleva Manel Maestre a la presidència del Club


 
Jordi Badia és el nou president del SHUM Balder Técnica, substituint a Manel Maestre. La presidència del Club l’assumeix el fins ara tresorer del Club i membre de la Junta Directiva des de 2009.

Manel Maestre deixa de ser, doncs, el president del Maçanet després de ser el màxim mandatari entre el 2009 i el 2016, a més d’una primera etapa entre 1995 i 1997. 

L’empresari maçanetenc va mantenir la continuïtat a la presidència després d’encapçalar l’única llista presentada a les eleccions convocades el 21 de gener del 2016, però ara, després de les modificacions, la Junta Directiva la completen les següents persones:  Xavier Merchante (Secretari), Joan Planella (Vocal), José Fernández (Vocal), Simon Serra (Vocal), i Sergi Codina (Vocal). En l'Assemblea General Oridinària a celebrar el proper juliol es presentaran els nous  membres de la junta.



Balder Técnica manté el patrocini

L’empresa Balder Técnica mantindrà el patrocini principal amb el SHUM que va iniciar-se la temporada 2015/16. Englobada dins el Grupo Maestre, Balder Técnica és una empresa  especialitzada en enginyeria i construcció –sobretot a nivell industrial–, amb expansió a nivell nacional i internacional.


El Club agraeix la implicació de Manel Maestre per mantenir l’esport d’elit a Maçanet de la Selva i la formació dels equips base en un dels clubs referents de l’hoquei patins català.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 27 d'Abril a les 17:00h

SHUM FRIT RAVICH

VS

BARÇA ATLETIC

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies