Notícies

28/04/2016

#Hoquei general


Definits els vuit equips que jugaran el Campionat d’Espanya Infantil

Definits els vuit equips que jugaran el Campionat d’Espanya Infantil
Vuit equips de set comunitats autònomes diferents disputaran els dies 6,7 i 8 de maig el Campionat d’Espanya Infantil a Maçanet de la Selva. Els conjunts que es desplaçaran fins al Municipal de la nostra població són el Liceo (Galícia), el Comunicalia Oviedo Booling (Astúries), el Rivas Las Lagunas (Madrid), l’Irlandesas (Andalusia), el Rochapea (Navarra), el Mundáiz (Euskadi), l’Arenys de Munt i el Lleida Llista Blava (Catalunya).
 
El Liceo, el Rochapea van ser els campions de les fases de sector Nord A i B, mentre que el Rivas va imposar-se a Sevilla a la fase de sector sud. Al Campionat de Catalunya, en què el SHUM Balder Técnica va ser setè classificat, l’Arenys de Munt va ser el campió –amb el maçanetenc Xevi Codina a les seves files–. Els segons classificats a les respectives competicions van ser l’Oviedo Booling, el Mundáiz, l’Irlandesas i el Lleida.
 
Els vuit equips representats sabran quins seran els seus respectius rivals a la fase de grups després del sorteig que se celebrarà el dijous 5 de maig a les 20.30 a l’Ajuntament de Maçanet de la Selva. La celebració del Campionat d’Espanya coincidirà amb la disputa del partit d’OK Lliga entre el primer equip del SHUM Balder Técnica i el Vendrell, programat pel dissabte 7 de maig (21.30).
__________________________________________________________

Definidos los ocho equipos que jugarán el Campeonato de España Infantil

Ocho equipos de siete comunidades autónomas diferentes disputarán los días 6, 7 y 8 de mayo el Campeonato de España Infantil en Maçanet de la Selva. Los conjuntos que se desplazarán hasta el Municipal de nuestra población son el Liceo (Galicia), el Comunicalia Oviedo Booling (Asturias), el Rivas Las Lagunas (Madrid), el Irlandesas (Andalucía), el Rochapea (Navarra), el Mundáiz (Euskadi), el Arenys de Munt y el Lleida Llista Blava (Catalunya).

El Liceo, el Rochapea fueron los campeones de las fases de sector Norte A y B, mientras que el Rivas se impuso en Sevilla en la fase de sector sur. En el Campeonato de Catalunya, en el que el SHUM Balder Técnica fue séptimo clasificado, el Arenys de Munt fue el campeón -con el local Xevi Codina en su equipo-. Los segundos clasificados en las respectivas competiciones fueron el Oviedo Booling, el Mundáiz, el Irlandesas y el Lleida.

Los ocho equipos representados conocerán sus respectivos rivales en la fase de grupos tras el sorteo que se celebrará el jueves 5 de mayo a las 20.30 en el Ayuntamiento de Maçanet de la Selva. La celebración del Campeonato de España coincidirá con la disputa del partido de OK Liga entre el primer equipo del SHUM Balder Técnica y el Vendrell, programado para el sábado 7 de mayo (21.30).
 
Fotos: 1) Liceo 2) Comunicalia Oviedo Booling 3) Rivas Las Lagunas 4) Irlandesas 5) Rochapea 6) Mundáiz 7) Arenys de Munt 8) Lleida Llista.

Altres Notícies

JORDI ADROHER TORNA A CASA !

01/07/2023

#1r Equip


JORDI ADROHER TORNA A CASA !

OK LLIGA PLATA SUR

Dissabte 20 d'Abril a les 17:30h

CP CONGRES

VS

SHUM FRIT RAVICH

facebook

twitter

soundcloud

instagram

Botiga oficial BOTIGA JOMA FRIT RAVICH MURALLA ÒPTICA MÇ Ajuntament Diputació ACERKO TELECOM ROLLER MAT BUROK ATMultimedia
S.H.U.M. (Secció Hoquei Unió Maçanetenca)
C/ Passeig Sant Llorenç. Pavelló Municipal
17412 Maçanet de la Selva (Girona)


Ens trobem aquí:
Política de privacitat | Avís legal | Política de cookies